4. maj mindehøjtidlighed i Ansgar Anlæg

4. maj mindehøjtidlighed i Ansgar Anlæg

66   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
Sønder Boulevard, sønder boulevard, 1720, København, Denmark

Datum

Datum
04 Mai, 2018
Start
19.00
Ende
22.00

4. maj mindehøjtidlighed i Ansgar Anlæg

En mindeaften for Danmarks befrielse 4 maj 1945. Efter fem år under tysk åg blev denne aften hvor folk modtog det glade budskab et symbol på frihed. Mange sætter i dag lys i vinduerne denne aften, men vi vælger at mødes ved mindesmærket over de faldne modstandsfolk under åben himmel og mindehøjtideligheden vil omfatte musik, fællessange, kransenedlæggelser m.v. HJEMMEVÆRNETS MUSIKKORPS SYD spiller under ledelse af dirigent Per Silfverberg Hyttel. FANEBORG opstilles ved MINDEMONUMENTET, som vil være centrum for mindehøjtideligheden i anlægget.

Mindegudstjeneste kl.20:15 ved biskop Tine Lindhardt. Mindehøjtideligheden afsluttes med: Lyssætning kl.21:15 ved Mindemonumentet i Ansgars anlæg.

--- o 0 o ---

Rammen om højtideligheden er en faneborg dannet af fynske foreninger, soldaterforeninger, spejderkorps, enheder fra totalforsvaret og udenlandske gæster m.m. Mindehøjtideligheden er et offentligt arrangement og alle borgere indbydes til at deltage. Kom og vær med til at vise respekt for dem, som gjorde en indsats for den frihed, som vi alle nyder godt af i dagens Danmark. Et minde om, at friheden ikke er en selvfølge, men noget vi alle skal værne om.

Arrangementet laves af www.4majkomiteen.dk

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.