Ägare & hundar sökes i Mora

Ägare & hundar sökes i Mora

43   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Ägare & hundar sökes i Mora

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
Mora, Dalarna County, Schweden, 792 80, Mora, Sweden

Datum

Datum
07 Oktober, 2017
Start
15.00
Ende
15.00
Datum
08 Oktober, 2017
Start
15.00
Ende
15.00

Ägare & hundar sökes i Mora

Bor du i Mora-trakten och har lust och möjlighet att tillsammans med din hund assistera när jag tränar för att rehabilitera en reaktiv hund?

VAD KRÄVS? * Att din hund är bekväm och relativt lugn runt andra hundar och människor utomhus. * Att ni skulle tycka det vore kul att vara med och hjälpa en hund förändra hur den känner för andra hundar. * Att du har tid och lust att vara med och att du är lugn och tålmodig.

HUR GÅR DET TILL? Vi kommer arbeta utomhus med tillräckliga distanser för att alla hundar skall kunna känna sig lugna och trygga. Målet är inte att hundarna skall bli bästa kompisar, eller ens hälsa på varandra. Det handlar om att hjälpa min klient-hund att känna sig trygg när han ser och möter andra hundar och att du och din hund skall ha en fin stund tillsammans med oss. Vi kommer jobba mycket med TTouch koppel-hantering och positiv förstärkning.

Hunden på bilden här är min älskade Poppy som ofta brukade vara med mig och hjälpa till när jag jobbade med reaktiva hundar. Vår Iggy är ofta med nu när jag jobbar med reaktiva hundar, men Iggy kan inte följa med till Mora eftersom hon är rädd för människor hon inte känner och rädd i nya miljöer. Därför behöver jag hjälp från andra ägare och deras hundar.

NÄR Tillgänliga tider är endera: * Eftermiddag - Lördag den 7e Oktober * Förmiddag - Söndag den 8e Oktober * Eftermiddag - Söndag den 8e Oktober

VAR Någonstanns i Mora-trakten. Det bestämmer vi närmare tiden.

TACK Som tack visar jag dig lite TTouch koppelhanterings-trix som kan vara värdefulla verktyg att främja lugn och följsamhet os din hund. Naturligtvis kommer du även lära dig lite om hur man kan arbeta för att rehabilitera reaktivitet!

HUR Om du har möjlighet att hjälpa till så skicka mig ett meddelande via facebook, och tala om vilja tider du skulle kunna och berätta vad du har för hund!

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.