Hersenwerk voor honden - Lendy Jacobs (By Fonzie)

Hersenwerk voor honden - Lendy Jacobs (By Fonzie)

40   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
Hondenschool Kunos, Bist 28b, 2180, Ekeren, Belgium

Datum

Datum
07 April, 2018
Start
10.00
Ende
15.00

Hersenwerk voor honden - Lendy Jacobs (By Fonzie)

Hersenwerk voor honden is zoeken naar iets lekkers in verschillende soorten materialen. Je kan hersenwerk vergelijken met denksport of braintraining voor mensen. Naast het feit dat het gewoon heel erg leuk is om te doen, zijn er nog vele andere voordelen: – Je werkt samen, hierdoor versterkt de band tussen jou en je hond – Het vergroot het zelfvertrouwen van je hond, hij gaat zelf keuzes maken en probleemoplossend leren denken – Het is een leuke mentale uitdaging, het ontspant, stimuleert de zintuigen en geeft honden een voldaan gevoel

Tijdens deze workshop ga je leren over verschillende soorten materialen en hoe je daarmee puzzels kan maken die echt passen bij je hond. (letterlijk alles kan een puzzel zijn!) We gaan aan de slag met verschillende puzzels van huis- tuin- en keukenmateriaal zodat je kan ontdekken wat jij en je hond leuk vinden. Ook gaan we het hebben over de do's en don'ts. Hoe bied je een puzzel aan? Hoe bouw je een puzzel goed op? Welke puzzels zijn geschikt voor jouw hond? Op welke signalen moet je letten? … Je gaat het allemaal ontdekken!

De workshop is toegankelijk voor pup, puber, volwassen hond & senior. We werken in kleine groepjes (max 4 honden) zodat er voldoende tijd is voor persoonlijke begeleiding.

Lendy Jacobs is gediplomeerd gevorderd hersenwerk begeleider (is een beschermde naam). Met haar bedrijf By Fonzie biedt ze hersenwerk voor honden aan en ze is ook in opleiding tot deskundige kind-hond.

Deelname met hond: 30 euro/hond met geleider 10 euro/extra persoon Deelname zonder hond: 10 euro/persoon

Een workshop duurt 2 uren. Dus je kiest OF van 10u - 12u OF van 13.30u - 15.30u.

Inschrijven en vragen: info@kynologischcollectief.be of het contactformulier op de website http://kynologischcollectief.be/evenementen/workshops/hersenwerk%20voor%20honden%20door%20lendy%20jacobs.html

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.