Hvalpe fortsættere

Hvalpe fortsættere

104   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Hvalpe fortsættere

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart
Event Details

Details

Adresse
GoHund ved adfærdsspecialist Berit Højgaard, Hallundbækvej 3, 7361, Ejstrupholm, Denmark

Datum

Datum
15 April, 2018
Start
10.00
Ende
11.00
Datum
01 Juli, 2018
Start
10.00
Ende
11.00

Hvalpe fortsættere

På dette hold fokuseres der på de udfordringer der følger med den enkelte race i takt med dens udvikling og her går hvalpens udvikling utrolig hurtigt bl.a. grundet den hormonelle udvikling. De udfordringer der må være, træner vi aktivt i forløbet. Vi vedligeholder den allerede indlærte lydighed, hvor vi langsomt øger sværhedsgraden og løbende introducerer vi hvalpene til forskellige aktiviteter.

På kurset vil der, udover lydighedstræningen, fx. være løbende aktiviteter:

👉 Lydtræning af diverse lyde 👉 Cirkustricks og sjove øvelser 👉 Næsearbejde på forskellige måder 👉 Kropsbevidsthed gennem forskellige øvelser 👉 Vi skal i skoven og lave forskellige aktiviteter

Vi træner hundene i ca. 50 minutter inkl. leg, med gode pauser indimellem. Hvis underlaget er glat, kan jeg ikke tilbyde fri leg, grundet risikoen for overbelastning på leddene. De resterende 10 min. bruges på evt. spørgsmål og opsamling på dagens træning.

Flexibel hundetræning Misser du enkelte træningsgange, så tilbyder jeg flexibel hundetræning hvor du kan tilmelde jer og indhente den forsømte træning. Datoerne er på forhånd planlagte og ligger i forlængelse af din træningsperioden, dvs. lektion 9 & 10. Tilmelding er nødvendig, tak.

OBS Såfremt der er mindre end 4 tilmeldte, så vil holdene blive slået sammen til et hold på en af ”flex-datoerne”.

Missede træningsgange skal være brugt indenfor den tilmeldte træningsperiode, de kan ikke overføres til en ny træningsperiode.

Holdet kører over 8 gange. Der er plads til 8 - 10 hvalpe på dette hold. Underviser: Hundeadfærdsinstruktør og hundeadfærdsspecialist Berit Højgaard.

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.