Instructeur I (België)

Instructeur I (België)

82   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Instructeur I (België)

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
Martin Gaus Academie, Bronsweg 11A, 8211AL, Lelystad, Netherlands

Datum

Datum
17 November, 2017
Start
10.00
Ende
16.00
Datum
26 November, 2017
Start
10.00
Ende
16.00

Instructeur I (België)

Data: 17, 18, 19 en 25 en 26 november. Locatie: Hondenschool Kunos, Bist 28B, 2180 te Ekeren.

Bij Instructeur I wordt de basis gelegd voor de verdere opleiding tot Kynologisch Instructeur.

Deze module is speciaal bedoeld voor mensen die instructie geven of willen gaan geven en graag meer kennis omtrent gedrag op willen doen. Ook de zeer geïnteresseerde ‘hobbyist’ zal na deze cursus veel kennis en inzicht hebben en in staat zijn een betere relatie met meer begrip met zijn/haar hond op te bouwen.

In deze eerste module gaat het om het opdoen van belangrijke theoretische kennis én het bijbehorende inzicht, zoals:

-Wat maakt een hond ‘hond’? - Wat is normaal gedrag en wat afwijkend gedrag? - Hoe communiceren honden, onderling en met ons mensen? - Wat is onze rol als mens? - Hoe kun je gedrag van honden beïnvloeden?

Naar de meest recente wetenschappelijk inzichten én uit jarenlange praktijkervaring worden de volgende thema’s uitvoerig behandeld:

- Hondentaal en -communicatie (hond/hond en hond/mens) - Ontwikkeling van het karakter/socialisatie - Kenmerken, levensbehoeften en problemen behorend bij de verschillende levensfasen van de hond. - Leerprocessen

Bij Instructeur I wordt een speciaal vervaardigde syllabus verstrekt, inclusief aanvullend lesmateriaal, een bijlage over de georganiseerde kynologie, relevante wetenschappelijke onderzoeken en het boek ‘Hondentaal is Lichaamstaal’ van Martin Gaus.

Deze module bestaat uit 4,5 lesdag met daarop aansluitend een theorie-examen. Om je zo goed mogelijk op het examen voor te bereiden ontvang je de syllabus alvast digitaal in pdf formaat, meteen nadat je de factuur voor deze module hebt betaald. Na het behalen van dit examen ontvang je een certificaat als bewijs dat je geslaagd bent en kan je deelnemen aan Instructeur II.

Het certificaat van deze cursus leidt tot gedeeltelijke vrijstelling van module 3 (Gedragsleer) van de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut van de Martin Gaus Academie (erkend door Alpha en SPPD).

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.