Introduktion till TTouch på Södertälje Lokala Kennelklubb

Introduktion till TTouch på Södertälje Lokala Kennelklubb

41   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Introduktion till TTouch på Södertälje Lokala Kennelklubb

Details

Adresse
Södertälje Lokala Kennelklubben, Måsnaryd 1, 151 52, Södertälje, Sweden

Datum

Datum
21 Oktober, 2017
Start
9.00
Ende
16.00

Introduktion till TTouch på Södertälje Lokala Kennelklubb

Vill du lära din hund att gå mer avslappnat i kopplet, hjälpa den lugna sig hos veterinären eller kunna fokusera bättre i vissa miljöer? Det här är en workshop om just det; där du lär dig hur du med TTouch Träning bland annat kan förbättra hundens fokus, självförtroende och beteende samt även stärka relationen med vår hund. Det är en effektiv träningsmetod som är enkel att använda både i vardagen och under träning.

Den här dagen får deltagarna en Introduktion till Tellington TTouch. Det blir både teori och praktisk träning tillsammans med sin egen hund. Vi kommer tillämpa alla de olika delarna av TTouch; Observationer, Markarbete, Beröringar, Lugnande Bandage och Koppelhantering.

Vill du veta mer redan nu kan du t.ex. läsa inlägget http://www.milenewallin.com/ttouch-mojliggor-positiv-forandring/ där en ägare använde Lugnande Bandage för att hjälpa hennes hund överkomma mörker-rädsla!

Kursen riktar sig bland annat till den som vill lära sig hur TTouch kan hjälpa frustrerade, stressade och rädda hundar och den som vill få bättre kontakt med sin egen hund. Markarbete kan t.ex. verka rogivande för hög-energiska ung-hundar och är även ett ypperligt redskap för ägare som vill hjälpa hunden gå mer avslappnat i kopplet. Deltagarna får även chans att tillämpa TTouch på ett sätt som adresserar deras specifika utmaningar genom att innan kursen skriftligt delge sina personliga utmaningar och målsättningar.

VIKTIGT: Deltagande hundar måste kunna vistas i samma rum som andra hundar och människor. Om din hund t.ex. gör utfall är workshoppen den 22a Oktober är mer passande. Se https://www.facebook.com/events/875840109255844/ .

PRIS * 900 kr för förare + hund (max 8 ekipage) * 450 kr för åhörare

Medlemmar av Södertälje Lokala Kennelklubb har företräde. Sista anmälningsdag är 9e Oktober. Platser för icke-medlemmar konfirmeras den 10e Oktober.

Fika ingår.

Milene är certifierad TTouch Instruktör för Husdjur och diplomerad Beteendevetare och Instruktör för Hund och Katt. TTouch Träning utvecklades av Linda Tellington Jones för 35 år sedan och används idag världen över av bland annat instruktörer, veterinärer och ägare på såväl hundar som hästar, katter och andra djur.

Läs mer om TTouch på http://www.milenewallin.com/vad-ar-ttouch/ .

Mer information om Milene och hennes utbildning finner du på http://www.milenewallin.com/om-mig/.

Undrar du över något, kontakta Elin på elin_lindell@hotmail.com .

Varmt välkomna önskar Södertälje Lokala Kennelklubb!

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.