Kouluttamisen teoria & virikkeellistämisen hyödyt

Kouluttamisen teoria & virikkeellistämisen hyödyt

72   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
HundSpa Oulu, Sienikuja 9, 90650, Oulu, Finland

Datum

Datum
02 Februar, 2018
Start
17.00
Ende
18.00

Kouluttamisen teoria & virikkeellistämisen hyödyt

Luennon aiheena on kouluttamisen teoria ja aktivoinnin sekä virikkeellistämisen hyödyt. Luento sopii kenelle tahansa koiran omistajalle, ikään tai rotuun katsomatta. Kuitenkin, teoriapuolena aihealue sopii erityisesti aktivointi- ja käsittelykurssilaisille, temppukurssilaisille joille luento onkin osa kurssia. Suosittelemme kurssia myös remmirähjä & arat- koirat kurssilaisille.

* Käydään läpi kouluttamisen teoriaa: miksi koulutetaan, mitä on positiivinen kouluttaminen * Käydään läpi sanastoa, mitä tarkoittaa kriteeri tai vahviste * Miten koira oppii * Koiran ktivointi, mitä se tarkoittaa ja mikä ero on aktivoinnilla ja virikkeellistämisellä * Mitä hyötyä on aktivoinnista

Luennon yhteydessä myös vapaata keskustelua ja kysymyksiä. Luennon pitää Noora Heikkinen. Luennon hinta 17 € / henkilö, hintaan sis. luento + kahvi / tee. Luento voidaan perua, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi.

Ilmoittautuminen 31.1. klo 18 mennessä HundSpan tiskillä, puhelimitse 050-3210276, sähköpostilla info@hundspa.fi tai FB:n yv-viestillä.

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.