Lezing stress bij honden met Monique Bladder

Lezing stress bij honden met Monique Bladder

43   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Lezing stress bij honden met Monique Bladder

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
ibis Aalst Centrum, Villalaan 20, 9320, Aalst, Belgium

Datum

Datum
20 Mai, 2017
Start
14.00
Ende
17.00

Lezing stress bij honden met Monique Bladder

Veel hondeneigenaren hebben een "drukke hond" die bovendien ook nog eens uitvalt. Ze lopen, fietsen of ondernemen andere activiteiten om de hond rustig te krijgen en zijn bijna wanhopig omdat dit niet lukt.

Tijdens deze lezing leer je wat je moet doen om een verandering in te zetten...

•Je leert waarom wat het verband is tussen stress en het uitvallen. •Je herkent aan jouw hond of hij stress heeft. •Je weet wat je moet doen om dat te veranderen, zodat hij rustig blijft of wordt.

In deze drie uur durende lezing leer je wat stress nu eigenlijk is en wat het doet met een hondenlichaam en -geest. Je komt te weten aan welke andere signalen dan alleen lichaamstaal je kunt herkennen hoe het eigenlijk met je hond gaat, zodat je ook beter begrijpt waarom hij in sommige situaties wel uitvalt en in andere situaties niet.

Je krijgt uitleg over het verschil tussen incidentele en chronische stress en wat dat betekent voor het gedrag van jouw hond.

Je leert hoe je deze theoretische kennis kunt omzetten naar de dagelijkse praktijk in de leven met jouw hond. Je krijgt tips over wat kun je zelf kunt doen om de stress te verminderen en welke ondersteuning je daarbij kunt inzetten.

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.