Mantrailing delavnica

Mantrailing delavnica

92   0   1   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Mantrailing delavnica

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart
Event Details

Details

Adresse
Zbilje, SI- 1215 Medvode, Slovenija

Datum

Datum
10 Juni, 2017
Start
8.00
Ende
17.00

Info und Kontakt

Veranstalter
Pikaboo

pasji hotel Pikaboo in Mantrailing School Slovenia - Šola Mantrailinga organizirata enodnevno delavnico Mantrailinga v zbiljskem gozdu, ki jo bo vodil FCI mantrailing sodnik Matjaž Zanut.

Mantrailing je sledenje psa po vonju človeka. Gre za psihofizično aktivnost psa, ki predstavlja užitek in izziv obema, tako psu, kot vodniku.

Vabljeni vsi tisti, ki vas disciplina zanima in ki želite svojemu psu nuditi kakovostno zaposlitev.

Obvezna oprema: *oprsnica, *5-10m dolgi povodec (če ga nimate, vam ga posodimo), *zaščitne rokavice za vodnika, *igrača, hrana/priboljški in voda za psa *nasmeh na obrazu ;)

Prijavnico http://bit.ly/mantrailing-prijavnica izpolnite do 6.6. in jo pošljite na kristina@pikaboo.si. Število mest je omejeno.

---

Mantrailing je sledenje psa po vonju človeka. Mantrailing pes sledi človeškemu vonju naravno, instiktivno, sledi po zraku, ne po poškodbi tal ali stopinjah kot sledarski pes, ki je naučen, da sledi stopinjam in se od sledi ne oddaljuje. Ta pristop omogoča, da pes zanesljivo deluje na večjih terenih, tudi urbanih okoljih, ki so sestavljeni iz asfaltnih in betonskih površin.

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.