Oppfyll Drømmen om å jobbe som Hundemassør

Oppfyll Drømmen om å jobbe som Hundemassør

46   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
Nordisk Heste- og Hundeterapiskole As, Brugata 19, 2380, Brumunddal, Norway

Datum

Datum
01 Juli, 2018
Start
9.00
Ende
16.00
Datum
29 Juni, 2019
Start
9.00
Ende
16.00

Oppfyll Drømmen om å jobbe som Hundemassør

Har du lyst til å ta kontroll over eget liv og jobbe med det som gir deg gleder hver dag? Å jobbe med dyr er fantastisk - og vi gir deg verktøyene til å kunne gjøre nettopp det. Vi har fått ny læreplatform, og har nå gjort det enda enklere og billigere for deg å bli hundemassør. Utdanningen har blitt kr. 15.000,- billigere, samt at all teori nå er blitt lagt til online studier. Samlingene er mer komprimert. Dette betyr for deg færre reiser og oppholdsutgifter, og studiene kan tas i helt eget tempo slik som det passer for deg! All undervisning er/blir filmet, også alt det praktiske, slik at du i tillegg til å være på skolen kan se videoer av for eks. hvert massasjegrep igjen og igjen mens du øver hjemme! Studier viser faktisk at studenter med tilgang på online materiale gjør det BEDRE enn studenter som kun studerer PÅ en skole. Vi ser frem til at du blir med!

Hva vil du oppnå under utdanningen?

- Vi vil at du skal bli en terapeut med KVALIFIKASJONER, som kan hevde deg på markedet. Vi vil gi deg hjelp før, underveis og etter endt utdanning slik at du kan klare å ta de riktige valg overfor dine kunder.

- Du vil få BRED kunnskap og kunne dekke inn mange kundegrupper.

- Du får undervisning av lærere med høy kompetanse som kan hjelpe deg til å komme igjennom studiet på en effektiv måte. Du vil foreleses for av noen av landets beste fagfolk og veterinærer.

- Du vil få ekstra innføring i bl.a. hvordan du best tar vare på egen kropp når du skal jobbe som terapeut, hvordan du best markedsfører deg og blir en populær terapeut på markedet.

- Du får tilgang på en lukket FB gruppe hvor du kan drøfte faglige tema og utfordringer.

- Vi loser deg trygt igjennom oppstart av eget firma og lærer deg hvordan du på en enkel måte kan drive egen bedrift, og tilskuddsordninger i oppstartfasen.

- Vi tilbyr delbetaling. Unikt tilbud som hjelper DEG til å oppnå drømmen din uten for stor økonomisk belastning.

- Utdanningen til Hundemassør med påbygging med rehabilitering kvalifiserer til å søke medlemsskap i NRFRD - Norsk Fysio og Rehabiliteringsforbund For Dyr. Les mer her: www.nfrfd.no

Les mer om studiet og priser på hjemmesiden vår: http://nht.no/blog/nb_NO/hundemassasje/

Direkte påmelding til Hundemassør: https://nht.mykajabi.com/p/hundemassor

Ved spørsmål, ta kontakt med: Line T. Østerhagen Epost: line@nht.no Mobil: 95062620 (tirsd. 14.00 - 21.00, torsd. 10.00 - 16.00)

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.