Reaktivitet Rehab Weekend Augusti - fullbokat

Reaktivitet Rehab Weekend Augusti - fullbokat

50   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
Milene Wallin - träning, coaching & beteendeutredning för hund och katt, Årstad, Rabben, 67293, Årjä

Datum

Datum
11 August, 2018
Start
9.00
Ende
16.00
Datum
12 August, 2018
Start
9.00
Ende
16.00

Reaktivitet Rehab Weekend Augusti - fullbokat

Den här kursen är fullbokad. Vill du sätta dig på en reserv-lista kontakta mig!

Välkommen till en weekend för ägare med hundar som gör utfall mot andra hundar. En helg designad för dig som vill träna i en trygg miljö för att rehabilitera din reaktiva hund i en liten grupp tillsammans med andra ägare och hundar med samma problematik.

NÄR Ankomst fredag 10/8 vid lunch. Avresa söndag 12/8 vid lunch. Träning: Fredag 14.00-16.30 Lördag 09.00-16.30 Söndag 09.00-12.00 Med avbrott för lunch och fika.

PRAKTISK TRÄNING Fokus ligger på praktisk träning och vi kommer använda en mix av Positiv Förstärkning, TTouch Träning, Skvaller Träning och Lek.

Målsättning med kursen är att etablera effektiva sätt för ägarna att både träna & hantera sina hundar, att sänka stressen, öka kontrollen och börja förändra hur hundarna hanterar mötet med andra hundar genom att förändra hur de känner och upplever situationen.

Vi tränar tillsammans mitt i naturen runt min gård hemma i Värmland. Tack vare tillgången till stora fält och djupa skogar kan vi arrangera miljön så att du och din hund lyckas med träningen och så mycket som möjligt undviker explosioner! Du bor i en av våra gäst-stugor tillsammans med din hund.

Att ha en hund som är reaktiv och gör utfall är otroligt stressigt för både ägaren och hunden. För varje utfall förvärras problematiken tack vare lättnadskänslan som uppstår, via negativ förstärkning, då distansen till det hunden gjort utfall mot ökas. Ofta blir hunden värre när den går i koppel men att ha den okopplad är ju långt ifrån en praktisk lösning.

VIKTIGT: Deltagande hundar måste vara trygga med att lämnas ensamma korta stunder, endera i gäststugorna eller ägarnas bilar, eftersom vi inte alltid tränar med alla hundar samtidigt! Alla hundarna kan heller inte vara med vid matlagning osv.

Klarar din hund inte att lämnas ensam rekommenderar jag att du istället bokar ett separat, personligt Bo & Lär Paket: http://www.milenewallin.com/tjanster-och-pris/bo-lar-paket/.

ÖVERNATTNING Övernattning i egen stuga tillsammans med din hund ingår i priset. Toalett finns i huvudbyggnaden, och alltså inte i gäststugorna när deltagarna bor.

Stuga tilldelar jag först och främst efter behov; de olika hundarnas behov, storlek på hund och deltagare som kommer med hunden. I andra hand, om alla hundar är ungefär lika stora osv, så får den som bokar först välja stuga först.

MAT Mat ingår inte. Fri tillgång till ladans sommarkök där egen frukost och mat kan tillagas och ätas. Hundarna lämnas i bilen eller så bokar vi personliga tider som ni kan använda sommarköket tillsammans med er hund.

PRIS 2,500kr vilket inkluderar totalt 2 dagars träning samt 2 övernattningar för 1 person med 1 hund. Mat ingår inte. Med reservation för prisändringar. Anmälan är bindande.

BOKA PLATS: Du reserverar din plats genom att kontakta mig via facebook, tala om vad du vill boka & vilka datum, samt ange address & telefonnr. Du får även fylla i och returnera ett formulär till mig. Betalning enligt faktura.

AVBOKNING: Återbetalning medges ej.

VÄDER OCH VIND: Du och din hund måste vara OK med att träna utomhus även om det regnar.

TRÄNING INNAN KURSEN: Deltagarna kommer få några enkla uppgifter att träna på hemma innan kursen så att vår träning tillsammans blir så effektiv som möjligt. Ni kommer få fylla i ett beteende-formulär, som del av anmälan, så att jag har så mycket information som möjligt om er innan vi ses och kan skräddarsy träningen efter era behov.

TRÄNINGEN: Mer information om hur jag arbetar med reaktiva hundar kan man få i följande inlägg:

http://www.milenewallin.com/nar-explosionerna-upphor/ http://www.milenewallin.com/hurra-for-maggie/

FRÅGOR? Har du frågor kontakta mig gärna via Facebook.

Milene är certifierad TTouch Instruktör för Husdjur och diplomerad Beteendevetare och Instruktör för Hund och Katt. TTouch Träning utvecklades av Linda Tellington Jones för 35 år sedan och används idag världen över av bland annat instruktörer, veterinärer och ägare på såväl hundar som hästar, katter och andra djur.

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.