Samspel & Positiv Förändring - Introduktion till TTouch

Samspel & Positiv Förändring - Introduktion till TTouch

49   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Details

Adresse
Korsån, Dalarna County, Schweden, Korsån, Sweden

Datum

Datum
14 April, 2018
Start
9.00
Ende
17.00

Samspel & Positiv Förändring - Introduktion till TTouch

Det här dagen får deltagarna lära sig hur de kan använda Tellington TTouch för att öka förståelsen, stärka samspelet och uppnå positiva förändringar med sin hund.

Det här blir en dag med både teori och praktik. Vi kommer gå igenom alla de olika delarna av TTouch och bland annat titta på hur vi kan lära hunden att gå lugnt i koppel utan ryck och slit och hur vi kan hjälpa hunden hålla sig lugn t.ex. i väntrummet hos veterinären eller i en annan situation där hunden upplever stress, rädsla eller frustration.

Dagen skräddarsys efter deltagarnas behov och önskningar, så långt det är möjligt, genom att deltagarna får möjlighet att skicka in ett formulär innan workshoppen där de beskriver de saker de skulle vilja ha hjälp med eller de områden de är intresserade av.

TTouch är en nytänkande och effektiv metod som bland annat främjar lugn och bygger tillit. TTouch bygger på frivillighet och tar helt avstånd från tvång, ryck i koppel och annan bestraffning.

Workshopen kommer hållas på Korsåns Bygdegård i Dalarna, en fantastiskt vacker plats mitt i naturen. Address: Korså Bruk, 81391 Korsån.

Det finns 8 platser för ekipage (ägare med hund) samt 5 platser för deltagare utan hund. Pris för deltagare med hund 850kr och deltagare utan hund 400kr.

Fika ingår. Lunch medtages av deltagaren. Tillgång till mikro, spis och ugn för uppvärmning finns.

Kontakta Kristina på skilberg@hotmail.se för att reservera plats. Din plats bekräftas via e-post där även information om betalning delges.

Anmälan är bindande.

Milene är certifierad TTouch Instruktör för Husdjur och diplomerad Beteendevetare och Instruktör för Hund och Katt. TTouch Träning utvecklades av Linda Tellington Jones för 35 år sedan och används idag världen över av bland annat instruktörer, veterinärer och ägare på såväl hundar som hästar, katter och andra djur. Läs mer om TTouch på http://www.milenewallin.com/vad-ar-ttouch/ .

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.