Sommercamp 1 hos Bingen Agility

Sommercamp 1 hos Bingen Agility

53   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Sommercamp 1 hos Bingen Agility

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart
Event Details

Details

Adresse
Bingen Agility, 3330, Skotselv

Datum

Datum
29 Juni, 2018
Start
10.00
Ende
18.00
Datum
01 Juli, 2018
Start
10.00
Ende
18.00

Sommercamp 1 hos Bingen Agility

For første gang vil Bingen Agility arrangere sommercamp! Campen vil gå over tre dager, og det er selvfølgelig muligheter for å ta med campingvogn, bobil og telt - vi har plass!

Vi vil tilpasse kurset etter hver enkelt ekvipasje, så om du allerede konkurrerer eller aldri har hørt om agility før, er du hjertelig velkommen til en lærerike, morsomme og sosiale dager!

Agility er en fartsfylt sport som i bunn og grunn handler om å føre hunden gjennom en hinderløype. Det er en sport som vil gjøre at du får et enda bedre samarbeid med hunden din! Samtidig er det mange som ser en helt ny side av hunden sin både under og etter kurs. Våre kurs bygger på forståelse og selvtillit, og derfor også kun positive metoder.

Camp 1: 29.juni-1.juli. Instruktører: Ole Kristoffer Sagløkken, Kjersti Jørgensen & Line Olsen. Camp 2: 3.juli-5.juli. Instruktører: Ole Kristoffer & Kjersti

Ole har drevet aktivt med sporten i 9år. I skrivende stund konkurrerer han i toppen av Norge med pyrren Evo på snart 4år! Sammen har de representert Norge under både WAO og EO i 2017, samtidig som de konkurrerer i og mot verdenseliten. Når Ole trener og instruerer legger han vekt på å se ulike løsninger og utfordringer. Han har selv gått med både en sta Cairn Terrier og går nå med en rask pyrre, slik at han vet både hvordan det er å stå igjen på startstreken med en hund som ikke vil gå, og hvordan det er å stå igjen på startstreken med en hund som nesten er ferdig med banen før han selv har begynt! Samtidig elsker han å jobbe intensivt! Det er bedre med flere korte økter for å holde motivasjonen og farten oppe, det gjelder både hund og fører.

Kjersti har drevet med sporten i drøye tre år, men har kun konkurrert aktivt siden sommeren 2017. Hun konkurrerer med Mexi, en Chodsky Pes tispe på litt over to år, og grunntrener valpen Keesha på 8mnd. På den lille tiden Mexi har konkurrert har hun allerede kommet til klasse 3 agility og klasse 2 hopp. Kjersti liker å fokusere på lek, og bruker dette for alt det er verdt i treningen. Hun legger mye energi i å motivere for at ekvipasjen skal lykkes. Hun er også opptatt av at agility skal være for alle, og konkurrerer selv med en litt uvanlig rase. Hun jobber hardt for å få frem det beste i hver enkelt hund, og ønsker å bidra til at flere drar gleden av denne morsomme sporten!

Line er lærer, mamma og læringsjunkie! Hun elsker å lære nye ting og streber etter å bli en litt bedre hundetrener for hver trening. Hun brenner for relasjonsbygging og samarbeid mellom hund og fører. "Jeg vil le og ha det gøy med hunden min hver dag"! Derfor vil hun gjerne hjelpe deg til å gjøre det samme. Hun er oppvokst med hund og hundetrening og har selv trent aktivt med egen hund siden 2008. Nå har hun en border collie unghund på 20mnd under opptrening, og har tidligere tatt to hunder til klasse 3.

På camp 1 vil Line kommer til å legge vekt på grunntrening (forberedende øvelser mot agility), mens Kjersti og Ole Kristoffer vil fokusere på handling. Ellers vil det bli lik treningstid under begge campene. Valper kan selvfølgelig også være med på kurset.

Pris: 1950,- Prisen inkluderer 3 måltider!

Mer informasjon vil bli sendt ut nærmere. Påmelding eller andre henvendelser sendes til paamelding@bingenagility.no

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.