Themalessen (Hersenwerk)

Themalessen (Hersenwerk)

44   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Themalessen (Hersenwerk)

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart
Event Details

Details

Adresse
Zoete Inval, 2330 Merksplas, België

Datum

Datum
14 April, 2018
Start
13.00
Ende
14.00

Themalessen (Hersenwerk)

Therapy4Dogs stelt voor: Lessenreeks van 8 verschillende thema's!

Wil jij eens komen proeven van wat wij allemaal aan te bieden hebben? Wil jij iets met je hond doen, maar is de gewone gehoorzaamheid niets voor jullie? Heb je zin om nog op een andere manier met je hond bezig te zijn, maar weet je nog niet goed hoe? Dan zijn deze themalessen helemaal iets voor jullie!

Op 14 april vindt de zevende themales plaats met als thema: hersenwerk. Verveelt je hond zich? Moet je viervoeter het wat rustig aan doen tijdens een revalidatie of is hij nog te jong of al wat oud om kilometers te wandelen ? Wil je hem wat laten werken met leuke spelletjes, of wil je samen met hem eens iets anders doen dan wandelen en balletje gooien en zo samen een sterke band creëren? Dan is deze workshop zeker iets voor jou !

Je leert je hond zijn hersenen te gebruiken met enkele leuke hersenwerkjes die je ook thuis kan uitproberen en doen. Ook leer je de basis van speuren aan en waar je zeker op moet letten. Zeker de moeite dus!

Prijs: - €12 per les - €45 voor 4 lessen - €85 voor 8 lessen

Meenemen: - Leiband - Halsband of tuigje - Veel snoepjes - Poepzakjes - Speeltje

Tijdens 8 lessen maak je kennis met volgende thema's op volgende dagen: o zaterdag 3 maart: impuls controle Delphi. o zaterdag 10 maart: speuren en geurspelletjes o zaterdag 17 maart: body en balance o zaterdag 24 maart: fitness en fun o zaterdag 31 maart: dogdance: fun en trics o zaterdag 7 april: interactieve boswandeling o zaterdag 14 april: hersenwerk o zaterdag 21 april: dog survival

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.