Themalessen (Impuls controle Delphi)

Themalessen (Impuls controle Delphi)

93   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
Zoete Inval, 2330 Merksplas, België

Datum

Datum
03 März, 2018
Start
13.00
Ende
14.00

Themalessen (Impuls controle Delphi)

Therapy4Dogs stelt voor: Lessenreeks van 8 verschillende thema's!

Wil jij eens komen proeven van wat wij allemaal aan te bieden hebben? Wil jij iets met je hond doen, maar is de gewone gehoorzaamheid niets voor jullie? Heb je zin om nog op een andere manier met je hond bezig te zijn, maar weet je nog niet goed hoe? Dan zijn deze themalessen helemaal iets voor jullie!

Op 3 maart vindt de eerste themales plaats met als thema: impuls controle Delphi. Tijdens deze les maak je kennis met een hele nieuwe manier van impuls controle. De oefeningen zijn afkomstig van Liesbeth Hoogendoorn van Kynologisch GedragsCentrum Delphi. Je leert hoe je op een andere manier met je hond kan omgaan zonder heel de tijd commando's te gebruiken. De hond leert zelf nadenken en wordt beloond als hij goed kan verzinnen wat het baasje van hem verlangt. De hond wordt in de beginfase geholpen bij het maken van zijn keuze en leert zo meer zelfvertrouwen te krijgen. De moeite waard!

Prijs: - €12 per les - €45 voor 4 lessen - €85 voor 8 lessen

Meenemen: - Leiband - Halsband of tuigje - Veel snoepjes - Poepzakjes - Speeltje

Tijdens 8 lessen maak je kennis met volgende thema's op volgende dagen: o zaterdag 10 maart: speuren en geurspelletjes o zaterdag 17 maart: body en balance o zaterdag 24 maart: fitness en fun o zaterdag 31 maart: dogdance: fun en trics o zaterdag 7 april: interactieve boswandeling o zaterdag 14 april: hersenwerk o zaterdag 21 april: dog survival

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.