Unghunde træning

Unghunde træning

90   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Unghunde træning

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart
Event Details

Details

Adresse
GoHund ved adfærdsspecialist Berit Højgaard, Tremhøjevej 1, 6731, Tjæreborg, Denmark

Datum

Datum
19 April, 2017
Start
18.00
Ende
19.00

Unghunde træning

I har gennemført enten hvalpe- eller begynderholdet og vil gerne forsætte med at vedligeholde, udfordres og inspireres med lydighed og øvrige aktiviteter fx spor, apportering m.m. På dette hold fokuseres der på de udfordringer der følger med den enkelte race i takt med dens udvikling og her går hundens udvikling utrolig hurtigt bl.a. grundet den hormonelle udvikling. De udfordringer der må være, træner vi aktivt i forløbet. Vi vedligeholder den allerede indlærte lydighed, hvor vi langsomt øger sværhedsgraden og løbende introducerer vi hundene til forskellige aktiviteter.

Man kan sagtens deltage på dette hold flere gange ellers kan man gå videre på letøvede & øvede hold.

På kurset gennemgår vi bl.a. følgende lydighedsøvelser: ? Sit ? Dæk ? Stop ? Plads ? Indkald ? Ro på hunden ? Ikke hoppe op ? Gå pænt i snor ? Kontakt øvelser ? Lineføring i ”Plads” ? Hilse pænt på gæster ? Samt ”forstyrrelser” der kan styrke samarbejdet mellem ejer og hund.

I øvelserne vil vi gøre brug af hånd, krops- og lydsignaler.

På kurset vil der bl.a. være løbende aktiviteter: ? Spor ? Skovtur ? Apportering ? Dogparkour ? Gåture i forskellige miljøer ? Lydtræning af diverse lyde ? Cirkustricks & sjove øvelser

Vi træner hundene i ca. 50 minutter inkl. leg, med gode pauser indimellem. Hvis underlaget er glat, kan jeg ikke tilbyde fri leg, grundet risikoen for overbelastning på leddene. De resterende 10 min. bruges på evt. spørgsmål og opsamling på dagens træning.

Holdet kører over 8 gange. Der er plads til 8 hunde på dette hold.

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.