Wiebelen en waggelen met Madeleine Bongers

Wiebelen en waggelen met Madeleine Bongers

37   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
Agilityhal High Five Hoensbroek, Verlengde Klinkertstraat 78 A, 6433 PL, Hoensbroek, Netherlands

Datum

Datum
11 März, 2018
Start
9.00
Ende
17.00

Wiebelen en waggelen met Madeleine Bongers

Je werkt in een groep van maximaal 6 combinaties 2.5 uur.

We maken er bij voldoende aanmeldingen een ochtend en een middag workshop van. Kosten voor deze workshop 45.00 euro.

Bij interesse stuur een mail naar info@highfive -agility.nl Zet aub in de mail -Leeftijd en ras hond -Of de hond fysieke klachten heeft.

Mijn naam is Madeleine, ik ben 30 jaar en ik woon samen met mijn vriend Patrick en onze kelpie’s in het Limburgse dorpje Dieteren. Toen ik nog op de basisschool zat, wist ik al dat ik met dieren wilde gaan werken. Wat precies zou zijn was nog onduidelijk, maar het was iets met dieren. In januari 2011 werd mijn eerste hondje geboren, een kelpie puppy, die mij in mijn huidige richting stuurde. Aan haar heb ik mijn hart verloren. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Door onze actieve levensstijl in diverse disciplines ben ik altijd opzoek naar goede manieren om haar in conditie te houden. Hierdoor ben ik uitgekomen in de wereld van balans en coördinatie bij honden, en dat deel ik graag met anderen.

De workshop Wiebele en Waggele is mijn manier om jullie mee te nemen in alle plezier en leuke uitdagingen op een groot aanbod van verschillende toestellen. Van opgeblazen pinda's tot aan wiebelende tollen. Planken parkoersen met obstakels tot aan cavaletti, en alle combinaties hiervan. Er komt veel leuks aan bod in deze twee uur durende workshop.

Ik begeleid jullie over alle toestellen heen en vertel hierbij welke specifieke oefeningen je kunt uitvoeren en waar je op moet letten. Bij alles hou ik rekening dat de oefening werkt ter verbetering van de coördinatie en balans bij de hond. Dit geeft tal van voordelen. Zowel voor de lieve huishond, die door de oefeningen een hele zekere stabiele hond wordt. Als voor de opgroeiende pup, waar spieren geprikkeld worden om lomp spelgedrag op te vangen. En van de atletische sporthond waarbij oefeningen blessures voorkomen kunnen worden tot aan de prachtige showhond die door een goede "core" een stabiele lichaamsuitstraling krijgt en durft te laten zien.

Ik stel van te voren een plan op geschikt voor de leeftijd en kwaliteiten van jouw hond. Er worden kleine stapjes genomen zodat iedere hond op zijn niveau kan deelnemen. Hierdoor is de workshop geschikt voor iedereen.

Het enige wat je nodig hebt is (bij voorkeur) een tuigje met riem en heel erg veel lekkertjes. We maken er een leuke dag van voor zowel de baasjes als de hondjes!

Karte

Start/Ziel tauschen

Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
  • Haben Sie schon ein Konto?
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.